ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Συνεργασία ΠΑΣΥΠΕ με το ταξιδιωτικό γραφείο ‘mazi travel’

24 Ιουλίου 2023

Ο Σύλλογος μας, σας δίνει τη δυνατότητα έκπτωσης 7%, μέσω του συνεργαζόμενου γραφείου mazi travel σε όλες τις εκδρομές που θα δείτε στην ιστοσελίδα...

Συνεργασία με τα Ελληνικά Market Θεσ/νικη & Μαγνησία

17 Νοεμβρίου 2020

Ο Σύλλογος μας πάντα πρωτοπόρος σε θέματα ουσιαστικών παροχών για τα μέλη του, ανακοινώνει τη συνεργασία με τα Ελληνικά Market με ειδικές εκπτώσεις για τα μέλη μας στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Μαγνησίας.

Προσφορά King Parking Αεροδρομίου

18 Δεκεμβρίου 2019

Σας προωθούμε την συμφωνία - συνεργασία του Συλλόγου μας με το King Parking το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε να αφήσετε το όχημά σας σε ένα ασφαλές σημείο, είτε για μικρή, είτε για μεγάλη διάρκεια παραμονής.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ εν τάξη

01 Αυγούστου 2018

Συνάδελφοι,
Τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη, στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς στις τρέχουσες συγκυρίες, παρέχουν στα μέλη του Συλλόγου μας έκπτωση ποσοστού 5% επί των ετήσιων διδάκτρων των χειμερινών τμημάτων ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, για την φοίτηση των τέκνων τους.

Επίσης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και χωρίς καμία δέσμευση εγγραφής, προσφέρουν συμμετοχή στα προγράμματα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού.

ΗΡΩΝ - Προσφορά Για Αλλαγή Παρόχου Ηλεκτρικής Ενέργειας

06 Ιουλίου 2018

Συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως από σήμερα ξεκινάμε συνεργασία με τον Όμιλο ΗΡΩΝ, για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Συνεργασία Συλλόγου με Διαγνωστικά Κέντρα INTRALAB

23 Νοεμβρίου 2016

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σας προωθούμε την συμφωνία - συνεργασία που ξεκινά ο Σύλλογος για τα μέλη του, με τα ταχέως αναπτυσσόμενα διαγνωστικά κέντρα IntraLab που στόχο έχουν την κάλυψη των αναγκών για διαγνωστικά κέντρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Αίτηση Εγγραφής