ΠΑΣΥΠΕ

ΕΦΚΑ Αναδρομικές εισφορές

01 Δεκεμβρίου 2021

Με αφορμή την πρόσφατη διθυραμβική ανακοίνωση του Συλλόγου που ‘όλοι γνωρίζουμε’ σχετικά με τα αναδρομικά του ΕΦΚΑ, οφείλουμε για ακόμη μια φορά να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα προκειμένου να έχουμε όλοι γνώση

Υπουργικές αποφάσεις για Τηλεργασία, Υπερεργασία & Διευθύνοντες υπαλλήλους (Ν. 4808/2021 - Νόμος Χατζηδάκη)

30 Νοεμβρίου 2021

Όπως ήδη γνωρίζετε, έχουμε επιλέξει την έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση και όχι την απλή προώθηση νομικών κειμένων προκειμένου να προλάβουμε να είμαστε οι πρώτοι που θα στείλουμε ανακοίνωση, χωρίς καμία ουσιαστική αξιολόγηση.

Νέα έκτακτα μέτρα περιορισμού της πανδημίας & ασφάλεια των εργαζομένων

05 Νοεμβρίου 2021

Σε συνέχεια της από 4/11/2021 επιστολής μας προς την Τράπεζα σχετικά με τα νέα έκτακτα μέτρα με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού και την υποχρεωτική διενέργεια PCR ή rapid test για την πρόσβαση στα  τραπεζικά καταστήματα των  ανεμβολίαστων πολιτών...

Νέα έκτακτα μέτρα περιορισμού της πανδημίας και ασφάλεια των εργαζομένων

04 Νοεμβρίου 2021

Όπως γνωρίζετε, ο Υπουργός Υγείας, με πρόσφατες ανακοινώσεις του εξήγγειλε νέα έκτακτα μέτρα με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού. Μεταξύ των λοιπών μέτρων που λαμβάνονται είναι και η υποχρεωτική διενέργεια PCR ή rapid test για την πρόσβαση στα  τραπεζικά καταστήματα των  ανεμβολίαστων πολιτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY

20 Οκτωβρίου 2021

Μετά από πρόσκληση των μελών του Δ.Σ  από τον πλειοψηφήσαντα μέλος του Δ.Σ. Βασίλειου Βλάχου  σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού του Συλλόγου παρέστησαν την 18/10/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 στα γραφεία του σωματείου μας επί της οδού Πειραιώς αρ. 9-11 άπαντα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου που εκλέχθηκαν στις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν από τις 14 έως και 30 Σεπτεβρίου 2021  για να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση επί των κατωτέρω θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

 

Διατήρηση των παροχών του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ

13 Οκτωβρίου 2021

Όπως γνωρίζετε, το ζήτημα της διατήρησης των παροχών του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ αποτελεί για το Σύλλογό μας ζήτημα υψίστης σημασίας και προτεραιότητας, όχι μόνο επειδή αφορά στο ευαίσθητο θέμα «Υγεία», αλλά και επειδή - για μια ακόμη φορά - οι ασφαλιστικές μας εισφορές απορροφήθηκαν και χρησιμοποιούνται για λογαριασμό του Ενιαίου Φορέα στον οποίο ενταχθήκαμε, χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη γι’ αυτό ούτε οι εργαζόμενοι ούτε το Ταμείο Υγείας μας (πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ).

Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

14 Σεπτεμβρίου 2021

Βήμα βήμα οι οδηγίες για να ψηφίσετε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

11 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων την Πέμπτη, 09/09/2021, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή παρουσία όλων των μελών της με θέμα την κατάρτιση των Ψηφοδελτίων.

Οι υποψηφιότητες οι οποίες είχαν κατατεθεί ήταν σύμφωνες με όσα σχετικά ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου μας.

Προέκυψε ένας(1) συνδυασμός:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

03 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ EUROBANK – ERGASIAS _ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ Ο. – Ε. .

Τακτική εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση - Εγγραφή

26 Αυγούστου 2021

Σε συνέχεια της από 6/8/2021 ανακοίνωσης-πρόσκλησης του ΔΣ του Συλλόγου μας, στην ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και λόγω μη επίτευξης απαρτίας στις 16 & 23 Αυγούστου 2021,

σας προσκαλούμε στην τελική Διαδικτυακή Συνέλευση τη

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00 με χρήση σύγχρονων ψηφιακών μέσων με θέματα:

Αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

07 Αυγούστου 2021

Τις τελευταίες μέρες η χώρα μας δοκιμάζεται λόγω των πολλαπλών πυρκαγιών.

Πέρα από τη θλίψη για την καταστροφή που συμβαίνει στη χώρα μας, θα πρέπει όλοι να φανούμε δυνατοί και ενωμένοι όσο ποτέ!

Αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές

07 Αυγούστου 2021

Τις τελευταίες μέρες η χώρα μας δοκιμάζεται λόγω των πολλαπλών πυρκαγιών.

Πέρα από τη θλίψη για την καταστροφή που συμβαίνει στη χώρα μας, θα πρέπει όλοι να φανούμε δυνατοί και ενωμένοι όσο ποτέ!

Τακτική εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση

06 Αυγούστου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Προσωπικού Eurobank Ergasias, καλεί όλα τα μέλη του στην ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία θα γίνει στις 16 Αυγούστου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00  στα γραφεία του Συλλόγου μας, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) 9-11, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ανακοίνωση Acquiring Ιουλ 21

23 Ιουλίου 2021

Τον περασμένο Μάρτιο ενημερωθήκαμε από εκπροσώπους της Τράπεζας για την ειλημμένη απόφαση ‘αναζήτησης επενδυτή’ προκειμένου να αναλάβει το κομμάτι του Acquiring Business της Τράπεζας, το οποίο αυτή τη στιγμή λειτουργεί κάτω από το Retail Banking.

Ανακοίνωση - Πόρισμα των ορκωτών λογιστών

22 Ιουλίου 2021

Παρόλες τις απρόσμενες καθυστερήσεις που δημιουργήθηκαν λόγω CoVid, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που έχουμε στα χέρια μας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 2021 AMARONDA RESORT & SPA

12 Ιουλίου 2021

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε από την αρχή της πανδημίας, ο Σύλλογός μας πάντα πρωτοπόρος στα ζητήματα παροχών προς τα μέλη του, διοργανώνει και φέτος 3ήμερη εκδρομή (2 διανυκτερεύσεις) στην Ερέτρια Εύβοιας, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ίδρυση Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης στον Όμιλο Eurobank

17 Ιουνίου 2021

Όπως όλοι γνωρίζετε στις 4.6.2021 υπεγράφη Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην Τράπεζα μας με την οποία συμφωνήθηκε η δημιουργία Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ) του Ομίλου Εurobank στο οποίο θα ενσωματωθούν όλες οι υφιστάμενες ασφαλιστικές καλύψεις των ομαδικών συμβολαίων (αποταμιευτικό / συνταξιοδοτικό και ιατροφαρμακευτικό/ νοσοκομειακό).

Κατασκηνώσεις 2021

15 Ιουνίου 2021

Μετά από ενημέρωση από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 2021.

Υπογραφή Επιχειρησιακής ΣΣΕ στην Τράπεζα μας

11 Ιουνίου 2021

Σε συνέχεια της πρόσκλησης της Τράπεζας για την ενημέρωση μας σχετικά με τη διαδικασία υπογραφής νέας Επιχειρησιακής ΣΣΕ στην Τράπεζα μας αλλά και για την πρόθεση δημιουργίας Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης, σας ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος μας έχει αποστείλει εγκαίρως τις προτάσεις του στην Τράπεζα, προκειμένου να ενταχθούν στα θέματα διαπραγμάτευσης.

Εξελίξεις στη διεκδίκηση για το ΟΑ 50670

23 Απριλίου 2021

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της πενταμελούς επιτροπής σχετικά με την πορεία της διεκδίκησης του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου 50670, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε τα γεγονότα που έχουν συμβεί σχετικά με την παρούσα διεκδίκηση που διαρκεί σχεδόν 12 χρόνια.

Ένταξη Τραπεζοϋπαλλήλων στις ομάδες υποχρεωτικής διενέργειας self tests

19 Απριλίου 2021

Σας ενημερώνουμε πως μετά τις σχετικές παρεμβάσεις της ΟΤΟΕ και της ΕΕΤ, εντάσσονται και οι Τραπεζοϋπάλληλοι στις ομάδες υποχρεωτικής διενέργειας self tests.

Καταβολή των ποσών της αποζημίωσης απόλυσης (επιπλέον 13%)

12 Απριλίου 2021

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων σχετικά με την καταβολή της αποζημίωσης απόλυσης (επιπλέον 13%), σας ενημερώνουμε πως οι απαραίτητες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η πίστωση των σχετικών ποσών στους δικαιούχους.

ONLINE ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ «ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ» & «ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ»

07 Απριλίου 2021

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε και σχεδόν μετά από 1 χρόνο μακριά σας αλλά και μακριά από τις θεατρικές αίθουσες, ο Σύλλογός μας προσαρμόζεται και συνεχίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Οι υπεύθυνες της Γραμματείας Πολιτισμού του Συλλόγου μας Σ. Τσαπρούνη και Τ. Γεννηματά αναζήτησαν και επέλεξαν 2 θεατρικές παραστάσεις τις οποίες θα μπορεί να  παρακολουθήσει το σύνολο των μελών μας πανελλαδικά, μέσω online streaming!
Αν και προσωρινή, είναι μια λύση που μας βοηθά να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα μας ενώ, παράλληλα συμβάλλουμε στο να κρατήσουμε το θέατρο ζωντανό την εποχή του COVID-19.

Στην τελική ευθεία για την καταβολή των ποσών της αποζημίωσης απόλυσης (επιπλέον 13%)

24 Μαρτίου 2021

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με την ανακοίνωση της 19ης Μαρτίου 2021 και με βάση τη σχετική σημερινή ανακοίνωση της PQH, με την υπ’ αριθμ.384/23.3.2021 απόφαση της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών θεμάτων της ΤτΕ, εγκρίθηκαν οι σχετικοί πίνακες προσωρινής διανομής του 13% της αποζημίωσης απόλυσης για τους εργαζόμενους του τ.  «Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ελλάδος ΑΤΕ υπό ειδική εκκαθάριση».

Καταβολή των δικαιούμενων ποσών της αποζημίωσης Απόλυσης (13%)

19 Μαρτίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε από την νομική υπηρεσία της ΤτΕ ο έλεγχος των πινάκων που είχε αποστείλει ο Ειδικός Εκκαθαριστής και αναμένεται στις αρχές της άλλης εβδομάδας η συνεδρίαση της Επιτροπής της ΤτΕ για την τελική έγκριση προκειμένου στη συνέχεια να εκδοθεί η σχετική ανακοίνωση του Ειδικού Εκκαθαριστή και οι απαιτούμενες δημοσιεύσεις στις εφημερίδες (μια φορά την εβδομάδα επί δύο συνεχείς εβδομάδες σύμφωνα με το άρθρο 6 του Κανονισμού Ειδικής Εκκαθάρισης ).

Αναζήτηση ‘επενδυτή’ για το Acquiring Business της Τράπεζας

18 Μαρτίου 2021

Πρόσφατα, ενημερωθήκαμε από εκπροσώπους της Τράπεζας για την ειλημμένη απόφαση ‘αναζήτησης επενδυτή’ προκειμένου να αναλάβει το κομμάτι του Acquiring Business της Τράπεζας, το οποίο αυτή τη στιγμή λειτουργεί κάτω από το Retail Banking

Καταγγελία Σύμβασης συναδέλφου μέλους άλλου Συλλόγου

12 Μαρτίου 2021

Συναδέλφισσσες/ Συνάδελφοι,

Μετά από την επιστολή ενημέρωσης που λάβαμε από το Σύλλογο Εργαζομένων ΝΤΤ, με λύπη μας πληροφορηθήκαμε πως στις 8 Μαρτίου 2021, η Τράπεζα κοινοποίησε σε συνάδελφο μας μέλος του εν λόγω Συλλόγου, καταγγελία σύμβασης (απόλυση).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ 2021

11 Μαρτίου 2021

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι λόγοι αντικειμενικοί, που έχουν σχέση με τα συνεχιζόμενα απαγορευτικά μέτρα της Πανδημίας Covid-19, τα αυξανόμενα κρούσματα των τελευταίων εβδομάδων, την τηλεργασία που μπήκε πλέον στη ζωή των εργαζόμενων, την ελεύθερη κυκλοφορία των Ι.Χ. καθημερινά στο κέντρο, με την προσωρινή άρση των μονών-ζυγών και το φόβο του συνωστισμού, στα Μέσα Μεταφοράς (ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ, ΗΛΠΑΠ, ΤΡΑΜ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ), έχουν ανατρέψει την ετήσια διαδικασία ανανέωσης των ηλεκτρονικών καρτών «ATH.ENA» απεριορίστων διαδρομών.

 

Επιτυχής παρέμβαση του Συλλόγου μας για το θέμα τ. ΤΑΥΤΕΚΩ

05 Μαρτίου 2021

Συναδέλφισσσες/ Συνάδελφοι,

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί με αναλυτικές ανακοινώσεις, το ζήτημα της διατήρησης των παροχών του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ αποτελεί για το Σύλλογό μας ζήτημα υψίστης σημασίας και προτεραιότητας, γι’ αυτό και το παρακολουθούμε στενά και διαρκώς.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΟΑΣΑ <<ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ>>

04 Μαρτίου 2021

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά από επικοινωνία με την ΟΤΟΕ σχετικά με της ετήσιες κάρτες ΟΑΣΑ , σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του ΟΑΣΑ από το Μάιο του 2020 προς το επιβατικό κοινό ,έχει ενεργοποιηθεί η χρονική επέκταση σε όλους τους κατόχους προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card, οι οποίοι προπλήρωσαν αλλά δεν εξάντλησαν την αξία των ενεργοποιημένων καρτών τους λόγω περιοριστικών μέτρων μετακίνησης.

Επιστολή προς Διοικητή ΕΦΚΑ με θέμα τ. ΤΑΥΤΕΚΩ

03 Μαρτίου 2021

Με αφορμή την επικείμενη κατάργηση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλισης και Παροχών Υπαλλήλων Τραπεζών και Κοινής Ωφέλειας (ΤΑΥΤΕΚΩ), ο Σύλλογος μας, πάντα σε συνεργασία με την ΟΤΟΕ, είχε αποστείλει αναλυτικότατες επιστολές προς το Υπουργείο Εργασίας αλλά και προς τη Διοίκηση του e- ΕΦΚΑ, σχετικά με το ζήτημα της διατήρησης της Περιφερειακής Διεύθυνσης, επισημαίνοντας τα πολυάριθμα και δυσεπίλυτα προβλήματα που θα προκύψουν από την κατάργηση αυτής, εξηγώντας παράλληλα όλους τους λόγους για τους οποίους επιβάλλεται να διασφαλισθούν στο σύνολό τους και να μην απωλέσουμε κανένα δικαίωμα από τις παροχές ασθένειας σε χρήμα του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ (τομέας ΤΑΑΠΤΓΑΕ).

Αδυναμία μετακίνησης λόγω καιρικών φαινομένων

16 Φεβρουαρίου 2021

Εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας και ιδίως την Αττική (τις τελευταίες ώρες), πολλοί συνάδελφοι μας αποκλείστηκαν και δε μπόρεσαν να μεταβούν στους χώρους εργασίας τους λόγω κλειστών δρόμων, μη διαθεσιμότητας ΜΜΕ κτλ.

Νέα Μέτρα Προστασίας από τον Covid -19 - Χορήγηση Άδειας Ειδικού Σκοπού - Βεβαιώσεις Κυκλοφορίας Εργαζομένων

15 Φεβρουαρίου 2021

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας για τα νέα μέτρα προστασίας από τον Covid, σας ενημερώνουμε

Διεκδίκηση ομαδικού ασφαλιστικού συμβολαίου ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ΑΡ. 50670

03 Φεβρουαρίου 2021

Σας διαβιβάζουμε το link της ανακοίνωσης του εκκαθαριστή της ‘ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ’

Παρενόχληση όλων των μορφών στους χώρους εργασίας

02 Φεβρουαρίου 2021

Με αφορμή το μήνυμα της κας Πασχάλη, σχετικά με το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ως θεμέλιο της εργασιακής μας κουλτούρας, επικροτούμε και στηρίζουμε τη στάση της Τράπεζας σχετικά με τις συμπεριφορές στο εργασιακό μας περιβάλλον

Παρέμβαση για το μέτρο της εφεδρείας

25 Ιανουαρίου 2021

Παρέμβαση του Συλλόγου μας προς τη διοίκηση της Τράπεζας μας, σχετικά με το μέτρο της εφεδρείας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι συχνό φαινόμενο, ορισμένα στελέχη της Τράπεζας να παρερμηνεύουν εκούσια ή ακούσια τις οδηγίες της Διοίκησης της Τράπεζας και τις επιταγές του Νόμου.

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ

24 Δεκεμβρίου 2020

Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με τηλεδιάσκεψη, κατά το οποίο συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν

Επανειλημμένες καταγγελίες μελών μας σχετικά με την αδιάκοπη ενόχληση τους από πρώην μέλος του συλλόγου μας με σκοπό την προσέλκυση τους σε άλλο σωματείο

15 Δεκεμβρίου 2020

Μετά από επανειλημμένες καταγγελίες μελών μας σχετικά με την αδιάκοπη ενόχληση τους από πρώην μέλος του συλλόγου μας με σκοπό την προσέλκυση τους σε άλλο σωματείο, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Δυστυχώς τα προσωπικά συμφέροντα και οι φιλοδοξίες ορισμένων ξεπερνούν κάθε ηθικό φραγμό. Η τακτική της λασπολογίας και της συκοφαντίας των διαδρόμων, είναι κοινή τακτική των αδυνάμων.

Συνεργασία με τα Ελληνικά Market ΘΕΣ/ΝΙΚΗ & ΜΑΓΝΗΣΙΑ

17 Νοεμβρίου 2020

Ο Σύλλογος μας πάντα πρωτοπόρος σε θέματα ουσιαστικών παροχών για τα μέλη του, ανακοινώνει τη συνεργασία με τα Ελληνικά Market με ειδικές εκπτώσεις για τα μέλη μας στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Μαγνησίας.

Διατήρηση του ειδικού λογαριασμού παροχών του ΤΑΥΤΕΚΩ

30 Οκτωβρίου 2020

Σε συνέχεια της Ανακοίνωσης 19/10/2020,  ο Σύλλογος μας συνεχίζοντας την προσπάθεια του για τη διατήρηση όλων των «παροχών ασθένειας σε χρήμα» και την – με κάθε τρόπο – διατήρηση του ειδικού λογαριασμού παροχών του ΤΑΥΤΕΚΩ, προχώρησε σε σχετική παρέμβαση, αποστέλλοντας επιστολές στο Διοικητή του ΕΦΚΑ κο Χ. Χάλαρη (αρ. πρωτ. 275803/27-10-20), καθώς και στους: Υπουργό Εργασίας κο Ι. Βρούτση (αρ. πρωτ. 43721/5077) και υφυπουργό Κοιν. Ασφαλίσεων κο Π. Τσακλόγλου (αρ. πρωτ. 311).

Ε-ΕΦΚΑ, οι αρμοδιότητες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλισης και Παροχών Υπαλλήλων Τραπεζών, μεταφέρονται

20 Οκτωβρίου 2020

Με την απόφαση 355 του Δ.Σ. του e-ΕΦΚΑ, οι αρμοδιότητες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλισης και Παροχών Υπαλλήλων Τραπεζών, μεταφέρονται από το Τμήμα Ασφάλισης, Μητρώου και Παροχών σε Χρήμα, στα Τμήματα/Γραφεία Παροχών Ασθενείας του ΕΦΚΑ.

Προσφορά για TEST COVID 19

19 Οκτωβρίου 2020

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσωπικού Eurobank-Ergasias, πάντα πρωτοπόρος σε θέματα υγείας, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη βούλησή του να εξασφαλίζει νέες παροχές σε αυτό τον τόσο ευαίσθητο τομέα, τόσο για τα μέλη του αλλά και για τις οικογένειές τους, στην Αθήνα και στην Περιφέρεια.

Πρόγραμμα οικειοθελούς Αποχώρησης της Τράπεζας

16 Οκτωβρίου 2020

Παρακολουθώντας καθημερινά και με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του Προγράμματος οικειοθελούς Αποχώρησης της Τράπεζας, διαπιστώνουμε πως πολλοί συνάδελφοι μας έχουν επιλέξει την έξοδο από την Τράπεζα μας.

Ο Σύλλογος μας βρέθηκε δίπλα στους συναδέλφους μας στην πόλη της Καρδίτσας

24 Σεπτεμβρίου 2020

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας βρέθηκε δίπλα στους συναδέλφους μας στην πόλη της Καρδίτσας, που όπως όλοι γνωρίζουμε επλήγη από τη θεομηνία των προηγούμενων ημερών.

Ανακοίνωση 13 Σεπτεμβρίου 2020

13 Σεπτεμβρίου 2020

Σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική περίοδο για τους συναδέλφους στην Τράπεζα μας,  με μεγάλη έκπληξη λάβαμε στις 12/9, επιστολή διασπαστικής κίνησης από συγκεκριμένα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας.

Χορήγηση Άδειας Ειδικού Σκοπού - Κάλυψη “κενού”

26 Μαΐου 2020

Για μια ακόμη φορά, ο Σύλλογος μας με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των μελών του, προέβη στην αποστολή επιστολής προς την Τράπεζα, σχετικά με τη χορήγηση της Άδειας Ειδικού σκοπού.

Αποζημιώσεις Καρτών Λόγω Περιορισμού Μετακινήσεων ΟΑΣΑ

22 Μαΐου 2020

Σας στέλνουμε για ενημέρωσή σας το Δελτίο Τύπου του ΟΑΣΑ σχετικά με τις αποζημιώσεις λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις των πολιτών

Ετήσια Αξιολόγηση Προσωπικού

18 Μαΐου 2020

Όπως όλοι γνωρίζετε αυτή την περίοδο “τρέχουν” οι ετήσιες αξιολογήσεις του προσωπικού της Τράπεζας μας.

Υπόλοιπο Αποζημίωσης Απόλυσης 33%

14 Μαΐου 2020

Σε συνέχεια των ενεργειών που πραγματοποιεί το Προεδρείο του Συλλόγου μας, για την καταβολή του υπολοίπου 33% της αποζημίωσης απόλυσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα 14/05/2020 επίσημη συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Επιστροφή στην Νέα Καθημερινότητα

05 Μαΐου 2020

Μετά από σχεδόν δύο μήνες κατά τους οποίους κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στον εργασιακό και όχι μόνο χώρο, καλούμαστε τώρα να επιστρέψουμε υπό συνθήκες, στην καθημερινότητα μας.

Χορήγηση Άδειας Ειδικού Σκοπού

10 Απριλίου 2020

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Πολιτεία έχει λάβει σειρά εκτάκτων μέτρων με στόχο την αποτροπή της μετάδοσης του ιού αλλά και την προστασία της υγείας των εργαζομένων. Ένα από αυτά τα μέτρα είναι η Άδεια Ειδικού Σκοπού. Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για τη χορήγηση της Άδειας Ειδικού Σκοπού αναφέρονται αναλυτικά στην από 11.03.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Pansype Care - Νοσοκομειακή Περίθαλψη

01 Απριλίου 2020

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι

Σε συνέχεια των παροχών υγείας που ο Σύλλογος μας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε νέα μοναδικά προνόμια.

Κορονοϊός Covid-19 - Μέτρα Απαγόρευσης της Κυκλοφορίας

22 Μαρτίου 2020

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού Covid-19 και σε συνδυασμό με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Πολιτείας σχετικά με την απαγόρευση των άσκοπων μετακινήσεων, ο Σύλλογος μας επικοινώνησε πριν λίγη ώρα με τη Διοίκηση της Τράπεζας μας προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα της μετακίνησης των εργαζομένων που δεν συμμετέχουν στο σύστημα τηλεργασίας της Τράπεζας, από και προς την εργασία τους.

Αίτηση Εγγραφής